hye u all.. have a nice days.. good luck .."/>

Pengikut

Rabu, 30 November 2011

da masuk bulan 12 da kite sume nim !!

hye u all !! pe kabo ? arap2 chat la sume2 ye !! ari nim da 1.december da kn.. bulan terakhir bagi tahun 2011 nie kn.. sekejap jew rse kn.. pejam celik pejam celik da nk abih tahun.. n x lame lagi aku da nk abih spm n beday aku akn tibe.. hehe.. tapi rse cam khilangan sgt2 !! huhu :( plan aku lps spm ni nk ambik lsen kete.. heheh.. x sabar gile da rase nk pndai bwk kete !! tapi beday aku last2 baru tibe so lmbat lagi la aku nk ckup umor nk bt lesen.. hehe.. kwn2 aku da nk dpt P aku baru ketor2 nk bwk kete sambil ditemani cg bitara di seat sebelah.. haha aku arap sgt nati kluar result aku nangis sbb kjayaan bkn kegagalan.. arap sgt yang aku target tu aku dpt betol2.. AMIN.. doakan saye ye kawan2.. :) sementare nk tngu keluar result kalaw bleh aku nk kje ckit2.. nak cri duet poket bab kte owg2.. hehe.. kan best law ade duet sendiri leh beli mcm2 kan.. boros k ? eh x laaa.. hehe.. x pyh susah2 nk mtk dgn owg len.. hehe.. kan33.. k la ye len kli update lagi !! hehe !! k bye sume..

SUKE YANG SAYA TULIS ? LIKE LA YEP.. HEHE..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

rohaidadine of copyright !! love !!